FK Turnov : FC Nový Bor 7:0 (7:0)

V neděli Nový Bor zajížděl k utkání druhého kola na hřiště mužstva, které sestoupilo z divizní soutěže skupiny C. Domácí Turnov dobře připravil mužstvo na novou sezónu a také to potvrdil v prvním kole vítězstvím na hřišti Frýdlantu (3:7). Novoborští ale nepřijeli bránit a to možná dnes byla chyba.

První útok směřoval na domácí branku v první minutě. Protiútok ovšem domácí ve 2. minutě zakončili prudkou střelou po zemi, kterou brankář Ticháček neudržel a dobíhající hráč dokázal míč dorazit do branky – 1:0. Domácí rychlým vedením získali klid a celé útočné trio valilo na branku Boráků jeden útok za druhým. Skoro dvoumetroví chlapci obraně utíkali a také stříleli „ostošest“. Druhý gól přidali domácí ve 13. minutě Syrovátkem – 2:0 a další přidal stejný hráč  ve 23. minutě – 3:0. Naši hráči se snažili, nebezpečnou střelu vyslal na domácího brankáře Kaiser. Také domácí gólman měl s touto střelou plné ruce práce a míč zachytil napodruhé až na brankové čáře. Jenže domácí Nulíček pálil přesně ve 31. minutě a domácí vedou – 4:0. Za hosty z Nového Boru zahrozil střelou Zlatníček, ale domácí brankář jí zkrotil vyražením na roh. FC Nový Bor ale dělal chyby při bránění a domácí toho zkušeně využívali k dalším brankám, které sázeli za záda brankáře Ticháčka. Trefili se postupně Benát – 5:0, Bernát – 6:0 a potřetí v zápase se trefil Syrovátko – 7:0. Hrůzostrašný poločasový stav budeme jen těžko v našich archívech hledat. K tomu nás čekal druhý poločas.

Do druhého poločasu vystřídal Zlatníčka Skočdopole, Kubeše J. Broschinský ml. a Holubec Nováka. Rozestavění na hřišti eliminovalo tlak domácích. Později přišlo střídání Vacka, kterého nahradil Šimůnek. Skóre se přestalo pohybovat a tak střídal i domácí Turnov. Hřiště opustili Benek, Nulíček a Bernát. V obraně N. Boru pracoval zkušeně J. Broschinský ml. a do útočení se zapojoval Stromecký a Janů. Po jednom faulu jsme zahrávali přímý trestný kop. Signál byl dobrý, ale střelu T. Janů, která mířila do šibenice zázračně vyrazil domácí brankář. Také náš gólman Ticháček měl několik dobrých zákroků. Poslední střídání proběhlo v 76. minutě a za Kaisera šel do hry Šimoník.  Druhý poločas se odehrál bez branek, ale z celého zápasu si musíme zapamatovat, že domácí budou notně bojovat o návrat do divize a pro nás poznatek, že se musíme proti takovým soupeřům postavit s lepší obrannou taktikou.

góly: 2. Nulíček, 13. Syrovátka, 23. Syrovátka, 31. Nulíček, 38. Benek, 42. Bernát, 45. Syrovátka

ž.k.: 0:0, diváků: 250, rozhodčí: Šůma Josef

sestava: Ticháček, Broschinský L., Devátý, Kubeš ( 46.Broschinský J.ml.), Kaiser (76.Šimoník), Krpata, Vacek (66.Šimůnek), Stromecký, Zlatníček (46.Skočdopole), Novák (46.Holubec), Janů

trenér: Broschinský J.st.

ved.mužstva: Blumentritt R.

V sobotu 24.srpna 2019 od 17 hodin hostíme na domácím hřišti tým  Sokol Rovensko p.Troskami.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (11 hlasování, průměrné hodnocení: 23,64%)
Loading...