FC Nový Bor : SK Štětí 3:3 (1:1)

Dopředu sjednané utkání se hrálo v dopoledním čase a na dobře připraveném hřišti (po nočním dešti). Hosté přijeli s širokým kádrem hráčů a tak na první poločas postavili jednu jedenáctku a na druhý druhou.

Od první minuty se začal hrát rychlý fotbal s velkým nasazením, jako by ani nebyla posoutěžní přestávka. Naši se od první minuty tak trochu sehrávali, ale rychle si začali rozumět. Někteří hráči nehráli na postech, které mají vžité, ale rychle se adaptovali a hra vypadala velmi dobře. Ve 3. minutě jsme zastavili rychlý kombinační útok hostů. V 7. minutě prověřil svou připravenost brankář Ticháček, když vyrazil dvě pohotové střely. V 9. minutě jsme kapitulovali po kombinaci soupeře před naší brankou – 0:1. V 15. minutě  si i naši hráči připravili dobrou pozici k zakončení, ale střela nenašla správný cíl. Ve 38. minutě přišla kolmá přihrávka mezi obránce Štetí a Kaiser si výstavně poradil s gólmanem – 1:1.

Do druhého poločasu se vystřídalo i v našem kádru, soupeři měnil celou jedenáctku. Kluci řízení středovou dvojící „Kubeš – Vacek“ začali rozdělovat míče a v 58. minutě Kaiser proměnil svou druhou šanci – 2:1. Netrvalo dlouho, když se dostal do vápna hostí Sochor a byl brankářem poslán na zem. Rozhodčí nařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil náš penaltový sniper Vacek 3:1. Asi čtvrt hodiny před koncem zápasu se projevil rozdíl ve výkonu hráčů, soupeř těžil z toho, že má čerstvé hráče. Přišly dva rychlé útoky do naší otevřené obrany a Štetí srovnalo na finálních 3:3.

SK Štetí mělo možnost postupu, kterou využilo a tím je novým divizním mužstvem skupiny B. Přejeme jim hodně úspěchu v soutěži!

góly: 38. a 53. Kaiser, 55. Vacek (pen.)

ž.k.: 0:0, diváků: 48, rozhodčí: Šiška F.

 Sestava: Ticháček, Skočdopole, L.Broschinský, Zlatníček, Šimůnek, Stromecký, Kubeš, Vacek, Krpata, Kaiser, Sochor, Gschwentner (J.Broschinský ml.)

Trenér: Jan Broschinský st.

Omluveni:  Král, Janů, Holubec, Havel, Šimoník, Doležal, Devátý,

Příští zápas:  27.7.2019  – FC Nový Bor : FK Přepeře, výkop v  11 hodin

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (6 hlasování, průměrné hodnocení: 73,33%)
Loading...