FC Nový Bor : SK VILÉMOV 2:2 (1:0)

V kalendáři nám naskočil měsíc březen 2019 a zápasová příprava na jarní mistrovské boje dosáhla na zápas číslo 7. K dnešní prověrce naší fotbalové dokonalosti k nám přijelo silné a fotbalově výborné mužstvo z Vilémova, které v KP Ústeckého kraje v pohodě drží 3. příčku. Zápas se hrál na UMT za rozhodcovské taktovky L. Martínka. Náš vstup do zápasu a první minuty hned přinesly fotbalový vzruch. Ve 3. minutě střílí na naší branku hráč Vilémova, ale míč končí vedle. V 5.minutě útočíme kombinačně po pravé straně, Krpata vniká s míčem u nohy do vápna a střelou po zemí na zadní tyč ho posílá do sítě – 1:0. V dalších minutách jsme mohli vedení pojistit, ale trochu nás vedení ukolébalo a soupeř hru vyrovnal.Tak plynul čas s hrou více uprostřed hřiště. Poločas jsme vyhráli a do druhého poločasu se na obou stranách střídá a naše hra je až moc v poklidném tempu. Ve 49. minutě jsme chybovali ve vápně, následně pak L.Broschinský poslal k zemi soupeře a hosté tak zahrávali penaltu, kterou proměnili a  vyrovnali na 1:1. Od této minuty se Vilémov hodně zvedl a nám se nedařilo hru podle našich myšlenek srovnat. V 56. minutě proletěl míč našim vápnem a našel si i cestu za záda gólmana Krále – 1:2. V posledních patnácti minutách jsme zvedli hlavu a zrychlili hru, kluci běhali a výsledkem bylo několik dobrých šancí. V 84.minutě se po obléhání branky Vilémova dostal míč před volného Kubeše, který pohotovou a dobře mířenou střelou trefil zadní kout branky, je to 2:2.V posledních minutách soupeř dohrával v 10-ti , ale proměnit příležitosti v gól se nám už nepodařilo. Dnes k zápasu byli omluveni z důvodu nemoci Vacek, Havel, Penteleichuk, Ouzký a dlouhodobě i J.Broschinský  ml. V dresech Vilémova se dnes u nás představili hráči, kteří před časem oblékali i naše bravy – Buryánek, Hoke, Luňák.

góly: Krpata, Kubeš

diváci: 50, rozhodčí: Martínek Lukáš

Jaký bude další náš program zimní přípravy! Příští týden měl být zápas proti Kr. Studánce, ale zápas se ruší. Kr. Studánka hraje předkolo poháru a tak víkendový program se ponese v tréninkovém duchu. Další víkend bude i pro nás pohárový a našim soupeřem bude vítěz předkola  V.Hamry B : Roztoky. Kde budeme hrát se rozhodne až po zápase předkola poháru.

Jarní mistrovské boje KP zahájíme 23.března 2019 v 15. hodin na hřišti  ARSENALU Česká Lípa.

INFORMACE pro naše fanoušky a příznivce :

Do našeho klubu se hlásí hodně dětí a nám nastává problém obsazení trenéry a pomocnými funkcionáři. Proto se na vás klub obrací s žádostí o pomoc při trénování  našich nejmenších začínajících fotbalistů a fotbalistek. Pokud by jste měli zájem tak nás kontaktujte.

kontakt : David Štercl – 607 654 114 (info@fcnovybor.cz)

Jiří Obrovský – 607 711 528 (j.obrovsky@seznam.cz)