FC Nový Bor : SK Rejšice 3:1 (2:0)

 Únor 2019 jsme zakončili dalším domácím zápasem a na našem hřišti jsme přivítali další dobré mužstvo ze Středočeského kraje a sice tým SK Rejšice – klub nyní hraje 1.A třídu. Mužstvo se skládá z mladých dobrých hráčů. Nám dnes chybělo opět několik hráčů, které do dnešního zápasu nepustilo zdraví – Kubeše, Kramera a Noska. Ale to se klidně může stát i v mistrovské soutěži. Zápas začal od úvodní minuty v dobrém nasazení. V 10. minutě přišel náš centr do vápna, na zadní tyči si počíhal Krpata a vedeme 1:0. V dalších minutách se hrál vyrovnaný zápas, spíš boj o každý míč. Hosté se pokoušeli o vyrovnání, ale naše obrana pracovala dobře. Ve 38. minutě po rohovém kopu proletěl míč na zadní tyč, kde si našel dobré postavení L.Broschinský a přímo z „voleje“ poslal nechytatelný míč do branky – 2:0. Jak už to v naší hře poslední dobou bývá tak do druhého poločasu nemáme dobrý vstup a to se také potvrdilo i tentokrát a soupeř v 55.minutě snižuje na 2:1. A nutno dodat, že jsme k tomu dali příčinu sami. Poté náš trenér zvedl na hráče hlas, naše hra se zlepšila a postupem času se taktovka zápasu vrátila na naší stranu. Došlo i na střídání v naší brance, když své místo přepustil Král K. Ouzkému. Ten také musel ukázat své umění, když jej naši soupeři několikrát vyzkoušeli. Pak se více hrálo pod naší taktovkou a několik střelecký pokusů předvedl M.Král, který vyměnil brankářský dres za hráče v poli. A podařilo se ! V 85. minutě pohotová, prudká a dobře mířená střela si našla cíl v horním rohu branky – 3:1. A Král to oslavil bravurním saltem uprostřed hřiště. Jiný gól už nikdo nedal a tak se již celkový výsledek zápasu neměnil. Přátelská odveta se bude konat až v přípravě na další ročník.

góly : 10. Krpata , 38. L.Broschinský, 85. M.Král

Sestava: M.Král (46.K.Ouzký), Šimoník, L.Broschinský, Devátý, Šimůnek, Krpata, Vacek O., Stromecký, Janů, Doležal, Havel, Holubec

Trenér: J.Broschinský ml.
Vedoucí mužstva: R.Blumentritt

V sobotu 2.března 2019 bude naše zápasová příprava pokračovat zápasem na domácím hřišti proti SK TRATEC VILÉMOV, výkop ve 13 hod.