Halový turnaj FC Nový Bor

Tak jako každý rok v předvánočním čase uspořádal oddíl FC Nový Bor ve spolupráci s DDM Smetanka mládežnický turnaj ve fotbale, který se konal v sobotu 1.12.2018 v novoborské sportovní hale. V dopoledních hodinách se utkali mladší žáci a odpoledne starší žáci. Turnaj bohužel ovlivnilo počasí a proto nedorazily dva přihlášené týmy z Polska, takže se turnaje zúčastnilo pouze pět týmů a z toho navíc tři domácí. Naše barvy reprezentovaly dva týmy mladších žáků roč. 2006 a jeden tým roč. 2007. Turnaj doplnily mladé týmy (roč.2007) Arsenalu a Lokomotivy Česká Lípa. Z prvenství se radovalo naše „áčko“, na stupních vítězů je doplnily naše „sedmičky“ a z třetího místa se radovali hráči z Arsenalu. Nejlepším střelcem turnaje se stal domácí hráč Ilja Singer.

Pořadí turnaje:

  1. FC Nový Bor „A“
  2. FC Nový Bor 2007
  3. Arsenal Č.Lípa
  4. FC Nový Bor „B“
  5. LOKO Č.Lípa

Sestavy a góly:

FC Nový Bor „A“: Beneš D., Beneš J.(2), Procházka J.(2), Singer (7), Šup (1), Brož (1)

FC Nový Bor „B“: Jakoubek, Fanta (1), Nýdrle, Pěnička (4), Jankovský (1), Beránek, Grosmut E.

Trenér: Štercl David

FC Nový Bor 2007: Nešpor, Pánek, Šešina, Šiner (3), Matys, Doňar (2), Eder (2), Liška (3),   Jirsák (2), Kozubek, Hořčička, Grosmut T. (1)

Trenér: Šiner Josef

Odpoledního turnaje pro starší žáky se zúčastnilo sedm týmů a hned tři dorazily z Neštěmic. Dvěma týmy jsme turnaj doplnili my a po jednom Cvikov a Bukovany. Tak jako v dopoledním turnaji byly k vidění velmi pěkné zápasy a vyrovnanost týmů dělala turnaj zajímavý až do jeho konce, kdy o medailovém umístění rozhodoval každý vstřelený gól a mezi týmy na druhém až pátém místě byl rozdíl pouhých tří bodů. Nejlepším střelcem turnaje byl tak jako ráno opět domácí hráč – Matěj Feuereisl. Naši kluci sice na medaili nedosáhli, ale všichni zaslouží pochvalu, protože předvedli výborný výkon a naše „béčko“ jako jediný tým dokázal porazit celkového vítěze turnaje, mužstvo ze Cvikova.

Pořadí turnaje:

  1. FK Cvikov
  2. TJ Bukovany
  3. FK Neštěmice „žlutí“
  4. FC Nový Bor „B“
  5. FC Nový Bor „A“
  6. FK Neštěmice „modří“
  7. FK Neštěmice „červení“

Sestavy a góly:

FC Nový Bor „A“: Jásek, Vičan (1), Šup, Procházka D., Mach K., Mach V.(1), Valeš, Romanovský (4), Král (1)

FC Nový Bor „B“: Beneš D., Seidl, Kašpar, Kliment, Myška (1), Funke, Feuereisl (6), Šauer (2), Mastný (1), Diviš (1)

Trenér: Štercl David

Děkujeme všem, kteří se podíleli na pořádání turnaje – FC Nový Bor, DDM Smetanka, firmě Huť Libor Knytl z Polevska děkujeme za finanční příspěvek a rodičům našich hráčů děkujeme za pomoc při organizaci turnaje.