Muži: FK Hrádek n.N. : FC Nový Bor 5:1 (4:0)

Ke čtvrtému přípravnému zápasu jsme zavítali k soupeři do Hrádku n. N.. S tímto soupeřem jsme začínali loni na podzim mistrovskou soutěž KP naším vítězstvím 6:1. V současné době v našem fotbalovém táboře na tréninky dochází kolem 15 až 18 hráčů, kteří byli pozváni do přípravy. Dnes nás bylo 14, několik omluvených pro zranění. Před dnešním zápasem jsme odehráli již tři zápasy, s ne zrovna z dobrými výsledky: jedna remíza, pak směšná prohra s Dobrovicemi, za kterou se řada hráčů až stydí a jedno vítězství nad Juniorem Děčín, tým z I.B třídy. Mužstvo šlo do zápasu proti domácím, kteří jsou a budou i naším soupeřem v KP nového ročníku 2020-2021. Ač tentokrát přátelák, domácí nám měli co oplácet. Hřiště bylo po nočním dešti plné vody a tak to hráčům dost klouzalo.

Zápas jsme nezačali špatně, ale ve druhé minutě domácí po rohovém kopu poslali vysoký centr za zadní tyč. Pro nás tam byli dva nehlídaní hráči a další přihrávka před branku, hlavička a prohráváme 1:0. Postupem času jsme hru vyrovnali a dokonce jsme i získávali převahu. Vytvářeli jsme si šance, po dobré akci střela L. Broschinského šla nad branku, pak přestřelil Stromecký. Podařilo se nám díky Stromeckému vyrovnat na 1:1. Ovšem v závěru poločasu jsme jako celé mužstvo propadli v bránění a domácí nás trestali. Během čtyř minut jsme inkasovali tři góly a na poločasovou poradu jsme šli za stavu 4:1. Do druhého poločasu jsme šli s ambicí nepříznivou bilanci změnit, nakonec ale z našeho tlaku nic nebylo a tak opět domácí potrestali naší nezodpovědnost v obraně gólem na 5:1. O osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Náš současný fotbal má řadu nedostatků, ale říká se, že v přípravě se má prohrávat, aby se odhalily nedostatky. Pro trenéra i hráče to znamená opravdu hodně práce!

Sestava: Blumentritt, Skočdopole, J.Broschinský ml., L.Broschinský, Holubec, Šimoník, Devátý, Vacek, Kubeš, Krpata, Krátký, Zlatníček, Třešňák, Stromecký

Trenér: Jan Broschinský st.

Ve středu 24. června 2020 v 18:00 hostíme ARSENAL Česká Lípa.

Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (4 hlasování, průměrné hodnocení: 50,00%)
Loading...