U11 – Finálový turnaj LKFS – Liberec – 4. místo

V neděli 17.3. jsme se starší přípravkou odehráli finálový turnaj libereckého kraje ve Sport parku v Liberci. Na turnaj byly pozvány dva týmy z každého okresu libereckého kraje + Slovan Liberec a Arsenal Česká Lípa. Skupinovou fázi jsme začali velmi dobře – 2 výhry, poté jsme přišli v posledních sekundách zápasu o body s Arsenalem, ale v posledním zápase jsme opět vyhráli a zajistili si první místo ve skupině.

V semifinále na nás čekal domácí Slovan Liberec, ale bohužel se nám zápas vůbec nepovedl, hráči Liberce byli ve všech směrech lepší a „nasypali nám gólů jako máku“. Na závěr nás čekal duel o bronz proti týmu Sokol Kokonín. Na obou týmech už byla vidět únava, ale každý si chtěl na krk pověsit bronzovou medaili a tak to byl boj až do konce. Nicméně po naší chybě jsme dostali trochu laciný gól a síly na vyrovnání už nebyly. Nutno dodat, že soupeř byl o trochu více aktivnější a tak je výsledek spravedlivý.

Naše hráče chválím za předvedený výkon a výbornou reprezentaci našeho klubu.

góly: Studnička 4, Machara 2, Merenus, Zifčák
sestava: Hančínová, Machara, Studnička, Zifčák, Červenka, Vlk, Urban, Merenus
trenéři: Štercl David, Červenka Jan
ved.mužstva: Hančín Radim

skupina FC N.Bor : Železný Brod 2:0
skupina FC N.Bor : Doubí 3:1
skupina FC N.Bor : Arsenal Č.Lípa 1:2
skupina FC N.Bor : Horní Branná 2:1
semifinále FC N.Bor : Slovan Liberec 0:7
o 3.místo FC N.Bor : Kokonín 0:1

 

KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE
1. Slovan Liberec
2. Sokol Doubí
3. TJ Sokol Kokonín
4. FC Nový Bor
5. Arsenal Česká Lípa
6. FK Stráž p.R.
7. Sokol Horní Branná
8. FK Přepeře
9. FK Železný Brod
10. Slovan Frýdlant
Ale to snad ne ..Nic moc ...DobrýParádaSuper ! (2 hlasování, průměrné hodnocení: 90,00%)
Loading...

Muži – FC Nový Bor : TJ FC Pěnčín 0:5 (0:3)

ČTVRTFINÁLE POHÁRU LKFS

góly: 4. Štemberk, 32. Helm, 42. Vrabec, 47. Bína, 85. Daněk

ž.k.: 2:1, diváků: 100, rozhodčí: Trojan Michal

sestava: Doležal (46. Haluška), Pokorný, Babic, Kalenda J. (46. Šešina J.), Kubeš (Šešina M.), Broschinský, Liška (46. Majerech), Džavík, Havlík, Třešňák, Král (81. Faouzi)

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

POHÁR LKFS – čtvrtfinále

SOBOTA 16.BŘEZNA OD 14 HOD.  FC Nový Bor : FC Pěnčín

V sobotu se na našem hřišti odehraje čtvrtfinále poháru LKFS, kam jsme postoupili po kontumační výhře 3:0 nad týmem z Višňové, který odmítl k osmifinálovému zápasu nastoupit a ze soutěže odstoupil.

Tak přijďte fandit!!!

Muži – FC Nový Bor : LOKO Česká Lípa 9:2 (4:1)

Dnes pro nás i jiné soupeře pokračovala soutěž Pohár LKFS ve skupině C posledním závěrečným kolem. Naším dnešním soupeř bylo mužstvo TJ Lokomotiva Česká Lípa a v 11:00 hod. zahájil zápas rozhodčí Zlatník. K zápasu se dnes dostavil téměř celý kádr hráčů, omluveni Blažek a Havlík, kteří plnili pracovní povinnosti. Do zápasu tak od začátku nastoupil v brance gólman Pánek z mladšího dorostu.

Od začátku zápasu byla hra pod naší kontrolou. V 10.minutě se po přihrávce Třešňáka trefil Král1:0, ale ve 14.minutě bylo srovnáno na 1:1, když gólem z penalty vyrovnal Sedláček. Až do 34.minuty byl boj o druhý gól. K tomu nám pomohla proměněná penalta Broschinským2:1.V závěru prvního poločasu se ještě trefili Třešňák z přímého kopu a podruhé v zápase Král. Do kabin se tak šlo za stavu 4:1.

Druhý poločas přinesl několik střídání na obou stranách. U nás přepustil místo svému bratru Janovi Matěj Šešina a pak za Majerecha nastoupil Faouzi.  A pokračoval náš poměrně dobrý střelecký výkon. Král přidal další gól na 5:1 a zkompletoval hattrick. Mezi tím se i střelecky prosadil soupeř, který Sedláčkem snížil na 5:2. Ale u toho nezůstalo, protože  přišel střelecký koncert Džavíka, který během čtyř minut nastřílel soupeři tři góly a to se ještě během toho trefil Faouzi. Tím jsme uzavřeli skóre na 9:2.

góly: 11., 45. a 54. Král, 68., 69. a 72. Džavík, 36. (pen.) Broschinský, 42. Třešňák, 72. Faouzi – 16. (pen.) a 65. Sedláček

ž.k.: 1:3. diváků: 26, rozhodčí: Zlatník Jakub

sestava: Pánek, Pokorný, Majerech (55. Faouzi), Třešňák (72. Hadrbolec), Kalenda J., Džavík, Babic, Kubeš, Broschinský, Král, Šešina M. (55. Šešina J.)

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Co bude příští víkend? Dnes se hrálo ještě další utkání poháru mezi Arsenalem Česká Lípa a Lindavou – výsledek 6:2 a tím se stalo mužstvo Arsenalu B vítězem skupiny C.  Naše barvy s jednou porážkou ve skupině pak na druhém místě. Předběžně by to mohlo stačit na postup do další části této soutěže. Ale uvidíme co přinese čas a los LKFS !!!

 

Muži – FC Nový Bor : FK Jílové 3:2 (1:1)

   Ve fotbalovém poháru LKFS jsme tento víkend měli volný termín a proto si vedení mužstva zajistilo přátelský zápas s FK Jílové (Ústecký kraj).  Mužstvo hraje krajský přebor a po podzimní části si na tom stojí podobně jako naše barvy v LKFS – spodní část tabulky. V našem mužstvu dnes chyběli – Kubeš, Majerech, Šešina J.

Utkání jsme začali velmi opatrně a v obraně pozorně. S časem zápasu jsme začali lépe kombinovat a dostávat se s míčem před vápno soupeře. Tady nám chybělo rychlejší rozhodování při pokusu o střelbu. V 9.minutě jsme měli výhodu přímého kopu, ten zahrával Třešňák a do hlavičkového souboje s brankářem hostí šel Broschinský  a jeho hlavička skončila v síti hostí – 1:0. Pak jsme hru uklidnili a chtěli hrát na více přihrávek. Jenže ve 37.minutě přišla chyba. Hráči hostí se na naše obránce vysunuli a už jsme se z toho nedostali, naopak jsme si vstřelili vlastní gól – 1:1.

Do druhého poločasu se střídalo. Pro naše  mužstvo začala druhá část trochu nešťastně, Jílové začalo napadat naší obranu a vyšlo jim to. Získali míč, pohotový přechod do vápna a střela na zadní tyč – 1:2. Fotbalová chuť jim zůstala a na naší bránu se hrnul jeden útok za druhým. Blažek měl plné ruce i nohy práce. To netrvalo dlouho, naše řady se organizovaly a v 53.minutě bylo opět srovnáno a postaral se o to vlastní akcí Pokorný. S míčem u nohy prošel z naší poloviny až do vápna soupeře  a přesnou střelou po zemi kolem nohy brankáře srovnal stav na 2:2. V dalším čase zápasu jsme získali trochu navrch, ale neproměnili jsme několik gólových příležitostí které měli na kopačkách Džavík, Král a další. Na druhé straně pracoval pozorně brankář Blažek, jednou při něm stálo i štěstí v podobě levé tyče. V 60.minutě jsme si zahráli ten správný fotbal. Z naší poloviny prošli kluci až před vápno .Centr z pravé strany před branku našel Třešňáka a ten bombou o tyč dal na 3:2, což byl také konečný výsledek zápasu.

góly domácích: Broschinský, Pokorný, Třešňák

Sestava: Blažek, Kalenda J., Babic, Pokorný, Šešina M., Džavík, Havlík, Třešňák, Broschinský, Král, Faouzi, Hadrbolec

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

Příští sobotu 2.3. hrajeme poslední pohárový zápas a od 11 hod. přivítáme LOKO Česká Lípa.

Muži – FC Nový Bor : TJ Dynamo Lindava 2:1 (1:0)

góly: 28. Třešňák (pen.), 70. Havlík – 72. Kašubiak

ž.k.: 3:0, č.k.: 53. Studnička (Lindava). diváků: 64, rozhodčí: Adam Václav

sestava: Blažek (63. Pánek), Pokorný, Majerech, Třešňák, Kalenda J. (46. Hadrbolec), Havlík, Džavík, Babic, Šešina M. (46. Šešina J.), Král (63. Faouzi), Broschinský

trenér: Kouřil Standa

ved.mužstva: Kalenda Michal

U9 – Turnaj Česká Lípa – 1. místo

V neděli jsme se s mladší přípravkou zúčastnili turnaje v České Lípě pořádaný českolipskou Lokomotivou. Turnaj jsme rozehráli trochu vlažně a první dva zápasy jsme remizovali, ale pak už se nám dařilo lépe a ostatní zápasy jsme vyhráli. Nicméně jako jediný tým na turnaji jsme nepoznali hořkost porážky a zcela zaslouženě jsme si odvezli zlaté medaile a pohár za první místo. Navíc náš gólman David Černý byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje, ale výborný výkon podal i druhý brankář Ondra Kunst.

góly: Holeček 5, Houdek 5, Jíra 5, Černý 3, Svoboda Jakub 3, Sitora 2, Svoboda Jan 1

sestava: Černý, Kunst, Svoboda Jakub, Svoboda Jan, Houdek, Holeček, Sitora, Paprskář, Jíra

trenér: Štercl David

FC N.Bor : LOKO Č.Lípa 1:1
FC N.Bor : Rovensko p.Tr. 3:3
FC N.Bor : Frýdlant 5:2
FC N.Bor : Cvikov 12:0
FC N.Bor : Mimoň 3:1